VPS access from PC using mobile hotspot data

Wildly
Posts: 206
Joined: Wed Nov 28, 2012 7:31 am
Location: Australia

Odd in what way ?
Because the version should be different or because it should work with that version ?
User avatar
Euler
Posts: 20992
Joined: Wed Nov 10, 2010 1:39 pm
Location: Bet Angel HQ
Contact:

No reason why it shouldn't be working.
Wildly
Posts: 206
Joined: Wed Nov 28, 2012 7:31 am
Location: Australia

Working fine now. Tested with my home WiFi off and I have access no matter which way I set up hotspot. So no idea what I switched to cause the issue last weekend.
Thanks Peter and Gazuty for considering. I feel like I've just taken the car to the mechanic where it's started running perfectly :? :oops:
User avatar
gazuty
Posts: 2041
Joined: Sun Jun 26, 2011 11:03 am

Wildly wrote:
Thu Apr 08, 2021 4:20 am
Working fine now. Tested with my home WiFi off and I have access no matter which way I set up hotspot. So no idea what I switched to cause the issue last weekend.
Thanks Peter and Gazuty for considering. I feel like I've just taken the car to the mechanic where it's started running perfectly :? :oops:
Reminds me of when I ring IT at work - almost guaranteed failure to replicate the problem.
User avatar
Cannylodge
Posts: 2
Joined: Mon Nov 16, 2020 2:29 am
Location: Australia

I use my hotspot whenever in not home no issues. You cant connect to pulic hotspots as it is a security issue.
Post Reply

Return to “Technology”