New beta version of Bet Angel v1.57.0 - Now on general release

Post Reply
weemac
Posts: 731
Joined: Mon Sep 16, 2013 8:16 pm

Am I missing a way to make the Text Comparison bit only trade a specific horse with the precise name I've entered? Entering the horse 'Reve' in the condition sees it trading every horse with 'reve' in its name.
User avatar
Derek27
Posts: 12637
Joined: Wed Aug 30, 2017 11:44 am
Location: UK

weemac wrote:
Fri Sep 24, 2021 2:48 pm
Am I missing a way to make the Text Comparison bit only trade a specific horse with the precise name I've entered? Entering the horse 'Reve' in the condition sees it trading every horse with 'reve' in its name.
I think BA needs to add the conditions "Starts with the following" or "Contains only the following".
Bet Angel
Bet Angel
Bet Angel
Posts: 3856
Joined: Tue Apr 14, 2009 3:47 pm

Yes, we'll look to expand on the options so that you can request an exact match to the entered text.
sionascaig
Posts: 477
Joined: Fri Nov 20, 2015 9:38 am

The "One-click Screen, New toolbar buttons to Import/Export grid layout profiles from the one-click screen" seems to be missing?

Trying to import a Grid Layout file but little green arrows on paper are not present (using 1.57.0.b1).

The 2nd step in following post: viewtopic.php?f=69&t=23981
User avatar
Dallas
Posts: 17578
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Contact:

sionascaig wrote:
Wed Sep 29, 2021 12:42 pm
The "One-click Screen, New toolbar buttons to Import/Export grid layout profiles from the one-click screen" seems to be missing?

Trying to import a Grid Layout file but little green arrows on paper are not present (using 1.57.0.b1).

The 2nd step in following post: viewtopic.php?f=69&t=23981
It's because you'll be using a profile originally saved before they were added a few versions ago, resetting the toolbar will resolve it (see second bottom post)
viewtopic.php?f=62&t=23656
Bet Angel
Bet Angel
Bet Angel
Posts: 3856
Joined: Tue Apr 14, 2009 3:47 pm

The first post of this thread has been edited to release the Beta 2 build which fixes a few bugs raised since beta 1 was launched.
See the end of the first post for the list of changes.
Vovsen
Posts: 100
Joined: Sat Nov 03, 2018 4:50 pm

Bet Angel wrote:
Tue Sep 07, 2021 10:53 am
Changes for v1.57.0 beta2
  • Popup Countdown window is now resizable to help with variations of frame sizes in Windows
  • 'Starts with' and 'exact match' options added to Text Comparison condition
  • Fixed a bug found when calculating the range values from History Lists stored at the Market level (as discussed by Dallas in another thread)
  • Fixed a bug in the Automation Editor where the chosen selection was being cleared when first configuring the page to calculate a stored value from a range of values
Thank you as always great stuff!


I believe I am noticing an issue with Guardian Alerts, where they do not appear on some markets, even though they should and are showing up on other markets.

Will see if I can replicate it with default settings in this version
User avatar
tootatoota
Posts: 54
Joined: Fri Apr 17, 2020 2:33 am

hi guys,
Not sure if this is a problem with new version or not but cannot seem to get the sum of stored values working
7/10/2021 17:02:20: [G_Auto 1] : Store Value for 8. Emmasam: laybacktotal-8 = 133 + 21.41 = 154
7/10/2021 17:02:20: [G_Auto 1] : Store Value for 9. Im Not Slew: laybacktotal-14 = 95 + 15 = 110
7/10/2021 17:02:20: [G_Auto 1] : Unable to : Store (range calc) Value for market: bm. Calculated value is invalid.
As it says above range calc invalid?
Help would be great
see screenshot attached
Screenshot (523).png
User avatar
Dallas
Posts: 17578
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Contact:

tootatoota wrote:
Thu Oct 07, 2021 7:06 am
hi guys,
Not sure if this is a problem with new version or not but cannot seem to get the sum of stored values working
7/10/2021 17:02:20: [G_Auto 1] : Store Value for 8. Emmasam: laybacktotal-8 = 133 + 21.41 = 154
7/10/2021 17:02:20: [G_Auto 1] : Store Value for 9. Im Not Slew: laybacktotal-14 = 95 + 15 = 110
7/10/2021 17:02:20: [G_Auto 1] : Unable to : Store (range calc) Value for market: bm. Calculated value is invalid.
As it says above range calc invalid?
Help would be great
see screenshot attachedScreenshot (523).png
The calculated value is invalid can be caused if the stored value name your summing doesn't exist so that would be the first thing to check (might just be a minor typo)

Also make sure you are using the newer beta2 from the OP, a fix included in that was a bug from from V1.56 when calculating range values on the market correctly.
That won't be what's causing the issue in your log but you will still need it if calculating ranges on markets
User avatar
tootatoota
Posts: 54
Joined: Fri Apr 17, 2020 2:33 am

Thanks Dallas,
i have checked spelling and cannot see a typo
The stored values go from runner 1 through to 14 but sometimes there may be a scratching or only 10 runners etc could this be causing the problem?
Regards
Post Reply

Return to “Bet Angel - Release & version history”