Lay the 1st Set Winner Guardian Automation Bot for Tennis

vitobelas
Posts: 3
Joined: Mon Feb 06, 2017 5:04 pm

Hello,

Can anyone help me please,

How to make a delay for a lay bet? It just fires to early.
Need to fire it few seconds later, after first set.

Thanks
User avatar
Dallas
Posts: 16310
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Contact:

vitobelas wrote:
Mon May 29, 2017 5:31 pm
Hello,

Can anyone help me please,

How can make a delay for a lay bet? It just fires to early.
Need to fire it few seconds later, after first set.

Thanks
This can be done by adding a few signals and conditions, this automation file already uses delayed bets
http://www.betangel.com/forum/viewtopic ... 51&t=11962

you could copy the way that's set up to delay your lay bets in this one
vitobelas
Posts: 3
Joined: Mon Feb 06, 2017 5:04 pm

Dallas wrote:
Mon May 29, 2017 5:40 pm
vitobelas wrote:
Mon May 29, 2017 5:31 pm
Hello,

Can anyone help me please,

How can make a delay for a lay bet? It just fires to early.
Need to fire it few seconds later, after first set.

Thanks
This can be done by adding a few signals and conditions, this automation file already uses delayed bets
http://www.betangel.com/forum/viewtopic ... 51&t=11962

you could copy the way that's set up to delay your lay bets in this one
Was trying this before, on one match it placed lay bet, but on the second it didn't, just can't understand what's wrong.
User avatar
Dallas
Posts: 16310
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Contact:

vitobelas wrote:
Mon May 29, 2017 6:14 pm
Dallas wrote:
Mon May 29, 2017 5:40 pm
vitobelas wrote:
Mon May 29, 2017 5:31 pm
Hello,

Can anyone help me please,

How can make a delay for a lay bet? It just fires to early.
Need to fire it few seconds later, after first set.

Thanks
This can be done by adding a few signals and conditions, this automation file already uses delayed bets
http://www.betangel.com/forum/viewtopic ... 51&t=11962

you could copy the way that's set up to delay your lay bets in this one
Was trying this before, on one match it placed lay bet, but on the second it didn't, just can't understand what's wrong.
If it was unchanged the most likely reason would be down to your guardian settings (it could also of been an API issue though this is a lot less likely), What refresh rates are/were you using and how many markets do/did you have in guardian approx?
vitobelas
Posts: 3
Joined: Mon Feb 06, 2017 5:04 pm

Dallas wrote:
Mon May 29, 2017 6:20 pm
vitobelas wrote:
Mon May 29, 2017 6:14 pm
Dallas wrote:
Mon May 29, 2017 5:40 pm


This can be done by adding a few signals and conditions, this automation file already uses delayed bets
http://www.betangel.com/forum/viewtopic ... 51&t=11962

you could copy the way that's set up to delay your lay bets in this one
Was trying this before, on one match it placed lay bet, but on the second it didn't, just can't understand what's wrong.
If it was unchanged the most likely reason would be down to your guardian settings (it could also of been an API issue though this is a lot less likely), What refresh rates are/were you using and how many markets do/did you have in guardian approx?
Had lots of markets today, if you asking about refresh intervals it's 200 MLS, but I think I do something wrong with signals, couse when I remove signal changed condition it place the bet, but with no delay. So will have to play around more. Still learning.

Thanks Dallas
User avatar
Dallas
Posts: 16310
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Contact:

vitobelas wrote:
Mon May 29, 2017 6:38 pm
Dallas wrote:
Mon May 29, 2017 6:20 pm
vitobelas wrote:
Mon May 29, 2017 6:14 pm


Was trying this before, on one match it placed lay bet, but on the second it didn't, just can't understand what's wrong.
If it was unchanged the most likely reason would be down to your guardian settings (it could also of been an API issue though this is a lot less likely), What refresh rates are/were you using and how many markets do/did you have in guardian approx?
Had lots of markets today, if you asking about refresh intervals it's 200 MLS, but I think I do something wrong with signals, couse when I remove signal changed condition it place the bet, but with no delay. So will have to play around more. Still learning.

Thanks Dallas
On the 'Trade Server with Bet Delays' automation file its the signal changed condition that controls the length of the delay - if you remove this it will have no delay
Swimming999
Posts: 143
Joined: Fri Apr 21, 2017 7:56 am

Hiya dallas

i want to place a lay bet on the winner of the first set, but want to nominate the player, at the start of the game. so basically if the fav loses the first set, i want to either back the fav, or lay the underdog, can you help me please

thank you
User avatar
Dallas
Posts: 16310
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Contact:

Swimming999 wrote:
Sun Feb 24, 2019 7:45 am
Hiya dallas

i want to place a lay bet on the winner of the first set, but want to nominate the player, at the start of the game. so basically if the fav loses the first set, i want to either back the fav, or lay the underdog, can you help me please

thank you
Change the applies to 'Guardian nominated 1'
and the rule type to back bet
Swimming999
Posts: 143
Joined: Fri Apr 21, 2017 7:56 am

Arr thank you dallas
chakarabet
Posts: 12
Joined: Thu May 04, 2017 3:17 pm

Hi Dallas,

How do i set up a bot that the under dog that wins the first set will be layed in the second set?
And if he gets broken on his serve that the cashes out.

It is simpel strategy, but i don't know how to set it up.

Cheers
Post Reply

Return to “Bet Angel Automation - Tennis”