Number of Selections as a Stored Value (Template) Guardian Automation Bot

User avatar
ShaunWhite
Posts: 6188
Joined: Sat Sep 03, 2016 3:42 am

firlandsfarm wrote:
Tue Apr 14, 2020 9:29 pm
I assume trap 8 is again the outside one.
....some races are run on a straight track. 8 is technically the outside but I guess so is trap 1. I don't watch many but I've seen them a few times so I'm not sure what proportion are like that. Looks fun though, never realised there were so many routes from A to B with dogs weaving around. Maybe the easiest filter for those might be on distance as I don't suppose many places have a piece of land big enough to go far or want to go and fetch a dog back from 1/2 mile away. I don't know what they do to dogs in Aus but they just seem like they try harder, maybe they're not raced as often?
Anbell
Posts: 846
Joined: Fri Apr 05, 2019 2:31 am

tootatoota wrote:
Mon Aug 10, 2020 11:57 pm
Hi,
In Australian dog racing we have 8 runners.
If i wanted to lay say Box4(Trap4) which is also Number 4,how do i do that given that if there is a scratching Number 4 is now in row 3?
I cant manually do this as it is part of Automation.
Is there a way of backing or laying numbers ?
Someone said excel attachment but my capabilities dont go that far and given i would like to use SP its hard.
My bot is set up but the number thing has me Bamboozled.
Thanks Toota
Im not sure you can do it precisely but if you use Number of Selections= 8 you'd get pretty close most of the time:
> it'd save you from backing the wrong animal if 1, 2 or 3 were scratched and not replaced
> it won't back 4 in that case either (no bet)
> if 4 was scratched and replaced with 9 or 10, it'd falsely back those.
firlandsfarm
Posts: 1333
Joined: Sat May 03, 2014 8:20 am

ShaunWhite wrote:
Tue Aug 11, 2020 1:04 am
... I don't know what they do to dogs in Aus but they just seem like they try harder, maybe they're not raced as often?
Maybe they keep them hungry before a race! :lol: And never seen a straight run dog race, interesting you say they weave around you would think they would all run straight to the hare, bunch up and trip each other over! :)
User avatar
beermonsterman
Posts: 28
Joined: Sun Dec 25, 2016 2:47 pm

Hi thank you for this
Can anyone help me to use this file with my horse racing automation rules
what I want is a rule that will stop my bet being placed if their is a non runner in that race
I need it to watch the market for the duration of the day
I'm struggling to integrate this file as I dont have a clue when it comes to stored values
I do understand signals
Would I need to set a signal set condition or a stored value condition ?
also how would i adjust the time frame to watch from first thing in the morning before I go to work as I set and forget every morning
I had my automation trigger multiple bets into the market the other day because of non runners when the runners moved in x amount of ticks due to 3 non runners that caused 2 other runners to have met my conditions and triggered 2 back bets when it was set to fire just once so when the time time frame condition was met I had 2 selections meeting my criteria instead of 1
for now i have adjusted my bet trigger times to separate the selections by 2 seconds this way it cannot fire to bets at the same time
Any input would be greatly appreciated

Also one more thing can any help with this next problem I came across



03/01/2021 13:07:59: [G_Auto] : Automation Signal for Mount Mayon: bet3 = 1
03/01/2021 13:07:59: [G_Auto] : Alert: bet [ Mount Mayon ]
03/01/2021 13:07:59: [G_Auto] : Unable to place back bet on Mount Mayon at 8. The order cannot be processed as the market is suspended.
03/01/2021 13:08:00: Guardian has detected that the market is suspended
03/01/2021 13:08:01: Guardian has detected that the market is in-play
03/01/2021 13:08:01: Guardian has detected that the market is now unsuspended
03/01/2021 13:09:45: Guardian has detected that the market is suspended

Thank you
Post Reply

Return to “Bet Angel Automation - General”