About Servants

Servants, just tap your bell to call them.
Post Reply
johnnyyyf1
Posts: 9
Joined: Tue Oct 27, 2020 9:59 pm

Hello, I'm a new user using Servants and I would like to know if I can add the same ''Servant file'' into multiple markets or do I need to put Servant for each market? (I would like to use the same servant for all my horse markets)


Thanks for the help
User avatar
Dallas
Posts: 16061
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Contact:

Servants are designed to be used on the market you have on screen, so you could use the same servant on multiple selection or if you've spawned markets in new ladder or one-click windows, but once you close a market they are automatically stopped.

If you want to use one in a market not on your screen then you'd just put the rules into a regular automation file and apply it to as many markets as you want in Guardian
johnnyyyf1
Posts: 9
Joined: Tue Oct 27, 2020 9:59 pm

Dallas wrote:
Fri Nov 06, 2020 2:36 pm
Servants are designed to be used on the market you have on screen, so you could use the same servant on multiple selection or if you've spawned markets in new ladder or one-click windows, but once you close a market they are automatically stopped.

If you want to use one in a market not on your screen then you'd just put the rules into a regular automation file and apply it to as many markets as you want in Guardian
Yes but I cant manange to put it working, could you please help me creating an Automation file regarding your "Fill the Gap" servant?
User avatar
Dallas
Posts: 16061
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Contact:

johnnyyyf1 wrote:
Fri Nov 06, 2020 7:15 pm
Dallas wrote:
Fri Nov 06, 2020 2:36 pm
Servants are designed to be used on the market you have on screen, so you could use the same servant on multiple selection or if you've spawned markets in new ladder or one-click windows, but once you close a market they are automatically stopped.

If you want to use one in a market not on your screen then you'd just put the rules into a regular automation file and apply it to as many markets as you want in Guardian
Yes but I cant manange to put it working, could you please help me creating an Automation file regarding your "Fill the Gap" servant?
What is it you want to change/edit with it?
johnnyyyf1
Posts: 9
Joined: Tue Oct 27, 2020 9:59 pm

Dallas wrote:
Fri Nov 06, 2020 8:10 pm
johnnyyyf1 wrote:
Fri Nov 06, 2020 7:15 pm
Dallas wrote:
Fri Nov 06, 2020 2:36 pm
Servants are designed to be used on the market you have on screen, so you could use the same servant on multiple selection or if you've spawned markets in new ladder or one-click windows, but once you close a market they are automatically stopped.

If you want to use one in a market not on your screen then you'd just put the rules into a regular automation file and apply it to as many markets as you want in Guardian
Yes but I cant manange to put it working, could you please help me creating an Automation file regarding your "Fill the Gap" servant?
What is it you want to change/edit with it?
I have everything similar as you have on "Fill the Gap" Servant but I don't know what should I put in "Applies to Selection"

Can I just put ''By Arrow index 1" or do I need to put something specific?

Thanks
User avatar
Dallas
Posts: 16061
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Contact:

johnnyyyf1 wrote:
Fri Nov 06, 2020 8:25 pm
Dallas wrote:
Fri Nov 06, 2020 8:10 pm
johnnyyyf1 wrote:
Fri Nov 06, 2020 7:15 pm


Yes but I cant manange to put it working, could you please help me creating an Automation file regarding your "Fill the Gap" servant?
What is it you want to change/edit with it?
I have everything similar as you have on "Fill the Gap" Servant but I don't know what should I put in "Applies to Selection"

Can I just put ''By Arrow index 1" or do I need to put something specific?

Thanks
It depends how you want to use it, when you start it do you want to automatically target a specific selection everytime ie, the selection in row 1, or the 3rd fav
Or do you want to watch the market for a while then decide yourself which runner you want it to trigger on?
johnnyyyf1
Posts: 9
Joined: Tue Oct 27, 2020 9:59 pm

[
Dallas wrote:
Fri Nov 06, 2020 8:28 pm
johnnyyyf1 wrote:
Fri Nov 06, 2020 8:25 pm
Dallas wrote:
Fri Nov 06, 2020 8:10 pm


What is it you want to change/edit with it?
I have everything similar as you have on "Fill the Gap" Servant but I don't know what should I put in "Applies to Selection"

Can I just put ''By Arrow index 1" or do I need to put something specific?

Thanks
It depends how you want to use it, when you start it do you want to automatically target a specific selection everytime ie, the selection in row 1, or the 3rd fav
Or do you want to watch the market for a while then decide yourself which runner you want it to trigger on?
I would like to put it fully automated as I keep being away from the computer, so the best options are selection row 1 or the favourite ones?

Can I put on "Parameters - Place at" the option "Reverse Market Price" instead of "Custom Ticks above best reverse market price"? Looks like it doesn't always gets matched and I end up with reds... (reds always will happen but with servant looks like it's more efficient) what may be the cause here?

Why does this happen aswell? It trades at red when I put it to close on green?
Image
User avatar
Dallas
Posts: 16061
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Contact:

If its mainly to use as full automation there are already 2 existing 'Gap Finding' bots that might be better suited as a starting point
viewtopic.php?f=43&t=11522
viewtopic.php?f=56&t=11669

Let me know if either of them suit you better and what changes you might still need to make
Post Reply

Return to “Bet Angel - Servants”