Alert When Tennis Score Reached Guardian Automation Bot

luckyducky777
Posts: 8
Joined: Tue Jul 24, 2018 6:03 am

Dallas wrote:
Wed Aug 15, 2018 9:25 pm

After you, open guardian click the 'automation' tab then select the automation file you want and click 'Edit Rules File'
You see the 'Conditions' tab at the top of this window
Thanks Dallas! I was able to create my conditions! :)

Could you please tell me how do I save my rules as .baf file (and I'll be all set to give it a try)?

I attempted to save my rules but it didn't allow me to save it as a .baf file on that screen.

Regards!
User avatar
Dallas
Posts: 22862
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Location: Working From Home

luckyducky777 wrote:
Thu Aug 16, 2018 6:34 pm
Dallas wrote:
Wed Aug 15, 2018 9:25 pm

After you, open guardian click the 'automation' tab then select the automation file you want and click 'Edit Rules File'
You see the 'Conditions' tab at the top of this window
Thanks Dallas! I was able to create my conditions! :)

Could you please tell me how do I save my rules as .baf file (and I'll be all set to give it a try)?

I attempted to save my rules but it didn't allow me to save it as a .baf file on that screen.

Regards!
Whenever you click to save an automation file it automatically saves it as a .BAF file, there is no option to chose the file extension or save it as anything else
luckyducky777
Posts: 8
Joined: Tue Jul 24, 2018 6:03 am

Dallas wrote:
Fri Aug 17, 2018 11:00 am

Whenever you click to save an automation file it automatically saves it as a .BAF file, there is no option to chose the file extension or save it as anything else
Hey Dallas!

I had to save it in the conditions area and then go back to the main Guardian automation did which finally worked to get it saved as the .baf file.

Thanks a lot for your help with this! Have a great day! :)
luckyducky777
Posts: 8
Joined: Tue Jul 24, 2018 6:03 am

Dallas wrote:
Fri Aug 17, 2018 11:00 am
Hey Dallas!

I did a test on my alerts and it's working out great so far! :)

I do have a quick question for ya...I have the trigger to alert 1 time and I'm not sure if that means only 1 time for the entire match or every time the condition is met.

I would like to set it so that it will only trigger 1 time per set (once the condition is met). If it is currently not setup correctly, is there a way for me to set it that way?
User avatar
Dallas
Posts: 22862
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Location: Working From Home

luckyducky777 wrote:
Thu Aug 23, 2018 2:25 pm
Dallas wrote:
Fri Aug 17, 2018 11:00 am
Hey Dallas!

I did a test on my alerts and it's working out great so far! :)

I do have a quick question for ya...I have the trigger to alert 1 time and I'm not sure if that means only 1 time for the entire match or every time the condition is met.

I would like to set it so that it will only trigger 1 time per set (once the condition is met). If it is currently not setup correctly, is there a way for me to set it that way?
The easiest way is to add a 'fixed score condition
Sets 0-0
Games ANY
Points 0-0

Then duplicate the whole rule and change the fixed score condition to
Sets 1-0
Games ANY
Points 0-0

Then again and change to to
Sets 0-1
Games ANY
Points 0-0
User avatar
RedBrain
Posts: 37
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:20 pm

Trying to modify file. What I am doing wrong? Why it's never triggerred?
ten1.PNG
ten2.PNG
ten2.PNG (11.7 KiB) Viewed 4969 times
I also use Fix the Order of the Market.
User avatar
MemphisFlash
Posts: 2226
Joined: Fri May 16, 2014 10:12 pm
Location: Leicester

that would be the end of the game for all matches except the big four tournaments, plus how many games finish 6-0. that is why it is not working!!!!
User avatar
RedBrain
Posts: 37
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:20 pm

Yes. I've tried with 0 sets and 6-0 score - for the first set and it did not trigger, so I tried to increase set score to 1. I try to set up alert if first set ends with 6-0 or 6-1 score.
User avatar
Dallas
Posts: 22862
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Location: Working From Home

RedBrain wrote:
Thu Jan 10, 2019 12:21 pm
Yes. I've tried with 0 sets and 6-0 score - for the first set and it did not trigger, so I tried to increase set score to 1. I try to set up alert if first set ends with 6-0 or 6-1 score.
Those scores never occur, if a match was 5-0 (40-30) and player 'A' won the next point the score would be
1-0 Sets
0-0 Games
0-0 Points

I posted the solution to what you wanted to achieve in this thread last week
viewtopic.php?f=37&t=18017&p=176705
User avatar
RedBrain
Posts: 37
Joined: Tue Apr 17, 2018 8:20 pm

Yes, thanks. I will ajust settings to catch the score at the end of the set.
Post Reply

Return to “Tennis trading alerts”