Guardian custom column not working!?

Advanced automation available in Guardian - Chat with others and share files here.
Post Reply
Brovashift
Posts: 336
Joined: Tue May 18, 2021 12:35 am

Hi all,

Can anyone tell me why I am not seeing anything in this custom column I have created in guardian to show book %?
I can see the data in the Log, but not in the column...

I am using a baf file created for BFP setup and have created the custom column in the usual way, but cannot work out why there is no data showing in the cells.
I am assuming the baf file is the same one Andrew is using on BFP (yet to confirm), but want to make sure I haven't missed a setting somewhere....

TIA
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Dallas
Posts: 19220
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:57 pm
Location: Working From Home

You've use a capital 'B' in your custom column, and lower case in the rule

Also you are clearing the SV during the same refresh as you are setting it

and check you marked it as (shared) on your rule
Brovashift
Posts: 336
Joined: Tue May 18, 2021 12:35 am

Dallas wrote:
Mon May 16, 2022 2:44 pm
You've use a capital 'B' in your custom column, and lower case in the rule

Also you are clearing the SV during the same refresh as you are setting it

and check you marked it as (shared) on your rule
Cheers Dallas, I corrected the punctuation... and it was also my refresh rate was only on 1 second. 20ms sorted it lol.

Thanks
Post Reply

Return to “Bet Angel - Automation”